Acasă Uncategorized Știri Bucureşti: Gelu Ştefan Diaconu, susţinut de PNL, nu demisionează de la conducerea...

Bucureşti: Gelu Ştefan Diaconu, susţinut de PNL, nu demisionează de la conducerea ANAF

DISTRIBUIȚI

126426 – 26022014 Gelu Ştefan Diaconu, susţinut de PNL, a declarat că nu va demisiona de la conducerea ANAF deoarece un astfel de gest ar avea posibile consecinţe ireparabile asupra bugetului de stat şi că elementele de natură raţională trebuie să prevaleze, nu cele emoţionale, potrivit Realitatea Tv. El arată că întotdeauna a fost „revendicat” din resursa tehnocrată a PNL, fără a fi sau a dori să fie beneficiarul punerii pe vreo listă eligibilă a partidului, „fie pe criterii de prietenie sau relaţii de rudenie”.

Întrebat despre intenţiile sale, şeful ANAF, Gelu Ştefan Diaconu, a explicat motivele pentru care nu va demisiona. „Actul de demisie de la conducerea unei instituţii de importanţa ANAF este un act de mare responsabilitate cu posibile consecinţe ireparabile asupra bugetului de stat, mai ales acum, când ANAF, dupa cum cunoaşteţi, este într-un proces amplu de reorganizare şi reformare. În consecinţă, în luarea unei astfel de decizii, prevalează elementele de natură raţională şi nu emoţională, mai ales că întotdeauna m-au revendicat din resursa tehnocrată a Partidului Naţional Liberal, fără a fi sau a dori să fiu beneficiarul punerii pe vreo listă eligibilă a partidului, fie pe criterii de prietenie sau relaţii de rudenie”, a spus Diaconu.

Gelu Ştefan Diaconu a fost numit la conducerea ANAF în aprilie anul trecut, la propunerea PNL, el venind din postul de secretar de stat în Ministerul Economiei. El a condus şi Autoritatea Naţională a Vămilor în perioada februarie 2005-februarie 2009, în Guvernul Tăriceanu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.