Acasă Politic Bucureşti: George Copos şi Camelia Voiculescu, din nou în faţa instanţei

Bucureşti: George Copos şi Camelia Voiculescu, din nou în faţa instanţei

DISTRIBUIȚI
camelia_voiculescu

camelia_voiculescu126070 – 12022014 – Omul de afaceri George Copos si Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, se prezinta, miercuri, in fata judecatorilor, intr-un nou termen din dosarul Loteria II, in care cei doi sunt acuzati de fals si spalare de bani.

Procurorii sustin ca fostul vicepremier si Camelia Voiculescu, sefa trustului Intact, au manipulat piata de capital din Romania, provocand un prejudiciu de 600.000 de dolari Fondului Proprietatii de Stat. In acest dosar este implicat si fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis.           George Copos si Camelia Voiculescu ar fi aranjat operatiuni bursiere neloiale pe piata Rasdaq intre firmele pe care le detineau, folosindu-se de informatii confidentiale. Cei trei au fost trimisi in judecata de DNA in anul 2008, iar procesul a inceput in 2009 la Tribunalul Bucuresti.

Astfel, Copos este acuzat de spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la infractiunea de participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual, potrivit rechizitoriului DNA.

De asemenea, Camelia Voiculescu este acuzata de folosire a unor informatii privilegiate pentru dobandirea de instrumente financiare prin care a fost posibila manipularea pietei.

In plus, Sorin Pantis este acuzat de folosirea de informatii privilegiate pentru dobandirea de instrumente financiare si dezvaluirea de informatii privilegiate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.