Acasă Politic Bucureşti: Ghibu pleacă de la Transporturi

Bucureşti: Ghibu pleacă de la Transporturi

DISTRIBUIȚI
Cristian_Ghibu

126058 – 12022014 – Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Cristian_Ghibu, şi-a depus demisia. În calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Romatsa, el a semnat numirile în funcţii de şefi de departamente ale foştilor directori indicaţi ca responsabili pentru operaţiunea de salvare după accidentul aviatic.

„În urma raportului prezentat de primul ministru s-a solicitat Consiliului de Administraţie al RA Romatsa demiterea celor doi directori Aleodor Frâncu – director general şi Bogdan Donciu – director adjunct operaţional. RA Romatsa se află sub incidenţa OUG 109/2011, motiv pentru care Ministerul Transporturilor nu poate interveni în structura managerială a companiei, această atribuţie îi revine exclusiv Consiliului de Administraţie. Mai mult decât atât, MT nu fost informat de către Consiliul de Administraţie cu privire la modificările aduse în organigramă”, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

„Am solicitat Consiliului de Administraţie al ROMATSA un punct de vedere cu privire la aceste schimbări care nu ne-au fost comunicate”, a declarat ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, citată în comunicat.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.