Acasă Politic Bucureşti: Laura Chiţoiu s-a autosuspendat din ASF

Bucureşti: Laura Chiţoiu s-a autosuspendat din ASF

DISTRIBUIȚI

126200 – 18022014 – Laura Chiţoiu, soţia ministrului de Finanţe demisionar Daniel Chiţoiu, s-a autosuspendat din funcţia director al Direcţiei Avizări din cadrul ASF, fiind urmărită penal abuz contra intereselor publice în dosarul „Carpatica Asig”, a anunţat marţi preşedintele ASF, Dan Radu Ruşanu. Laura Chiţoiu a mers joia trecută la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea sa de suspect în dosarul „Carpatica”, căpătată în urma intrării în vigoare a noilor coduri în materie penală, după ce soţia fostului ministru de Finanţe a fost învinuită în acest caz.

Procurorii DNA au început la 28 ianuarie a. c. urmărirea penală pe numele soţiei fostului ministru de Finanţe Daniel Chiţoiu, aceasta fiind astfel învinuită în dosarul „Carpatica”.

Ea este urmărită penal pentru abuz contra intereselor publice, în calitate de director al Direcţiei Avizări din cadrul Autorităţii pentru Supraveghere Financiară (ASF), în dosarul „Carpatica”, în care omul de afaceri Ilie Carabulea, care controlează grupul Carpatica, şi Marian Mîrzac, fostul director general al Carpatica Asig din Sibiu, sunt acuzaţi că, în mod fraudulos, în perioada mai – decembrie 2013, au reuşit să tergiverseze şi să influenţeze rezultatele unor controale dispuse de ASF faţă de societatea de asigurări. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.