Acasă Politic Bucureşti: Lui Crin Antonescu i-ar placea să fie cu Călin Popescu Tăriceanu...

Bucureşti: Lui Crin Antonescu i-ar placea să fie cu Călin Popescu Tăriceanu în finala pentru Cotroceni

DISTRIBUIȚI

126468 – 27022014 Liderul PNL Crin Antonescu a comentat ipoteza în care în cursa pentru Preşedinţie l-ar avea contracandidat în turul al doilea pe Călin Popescu Tăriceanu. „Ar fi o dovadă de forţă a PNL cum nici partidul domnului Putin nu a dovedit în Rusia”, a declarat Antonescu.

„Dacă e vorba de mine în situaţia de candidat şi de domnul Tăriceanu, candidat al USD, ar fi foarte frumos ca noi doi să fim în finală. Ar fi o dovadă de forţă a PNL cum nici partidul domnului Putin nu a dovedit în Rusia”, a spus Crin Antonescu, citat de Digi24.

Potrivit acestuia, ca şi contracandidat, Victor Ponta ar fi mai puternic şi cu mai multe resurse decât Călin Popescu Tăriceanu.

„Îmi pare că Victor Ponta e un om politic mai puternic şi cu mai multe resurse decât Tăriceanu”, a spus liderul PNL.

Premierul Victor Ponta a spus că îl vede pe Călin Popescu Tăriceanu ca pe un candidat puternic pentru Președinție.

Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri seară, că USL trebuie să continue, că va anunţa joi înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.

Tăriceanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din PNL, iar joi a anunţat înfiinţarea Partidului Reformator Liberal. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.