Acasă Politic Bucureşti: Miting pentru statul de drept

Bucureşti: Miting pentru statul de drept

DISTRIBUIȚI
mitind_pdl

mitind_pdl125997 – 09022014 – Mii de membri PDL au protestat sâmbătă în centrul Capitalei împotriva Guvernului USL. Manifestanții au purtat pancarte pe care scrie ”USL nu uita, țara asta nu-i a ta” sau ”Au promis miere și ne dau fiere”.Potrivit B1 Tv, la miting au participat peste 10.000 de oameni, din care 7.000 veniți din țară.

Pe scena instalată în Piața George Enescu s-au aflat Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Gheorghe Flutur, Monica Macovei si alți lideri ai partidului.

”Să fim alături pentru România. Suntem aici pentru că noi vrem lege, nu fărădelege. Suntem aici pentru ca noi să spunem stop ticăloșiei USL. De doi ani de cînd au puterea, USL împinge România în sărăcie, USL se răstește prin penali și mafioți la justiție. USL împinge România afară din Europa”, a declarat Cătălin Predoiu în fața mulțimii.

”Pe ce au pus mâna, PSD și PNL au stricat. Penalii lor fac legea în Parlamentul României pentru penalii lor. Puterea chefuia când oamenii mureau în Apuseni”, a spus și europarlamentarul Theodor Stolojan.

”Oamenii ăștia nu se pricep la nimic. Oamenii ăștia nu știu guverna decât în minciună și hoție televizată. A nins în ianuarie, mare minune. Sute de sate rămase izolate, unde era Ponta? la televizor. Mai țineti minte marțea neagră, unde era Ponta? La televizor, în Africa de Sud. Singurul partid care s-a opus este PDL. Noi nu ne-am pus pavăză în fața justiției, chiar dacă ne-a durut. Cât sunt preşedinte al acestui partid, niciodată nu o să închei un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu . Nu vom guverna alături de Ponta sau Antonescu”, a promis președintele PDL, Vasile Blaga.

Aproximativ 300 de jandarmi au asigurat ordinea publică la miting. Acesta s-a desfăşurat pe traseul Piaţa George Enescu – Piaţa Victoriei, în intervalul orar 10.00 – 14.15.

Mitingul a fost urmat de un marş pe traseul Piaţa George Enescu – str. C.A.Rosetti – B-dul Magheru – Piaţa Romană – B-dul Lascăr Catargiu – Piaţa Victoriei. – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.