Acasă Politic Bucureşti: Mobilizare la Poliţie pentru găsirea elevei dispărute în Bucureşti

Bucureşti: Mobilizare la Poliţie pentru găsirea elevei dispărute în Bucureşti

DISTRIBUIȚI
gabriel_oprea

126128 – 14022014 – Din dispoziția vicepremierului Gabriel Oprea, ministru interimar al Afacerilor Interne, o echipă de specialiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române va acorda sprijin Poliției Capitalei în activitățile derulate pentru găsirea minorei dispărute la data de 12 februarie a.c.Echipa de specialiști

din cadrul Direcției de Investigații Criminale a IGPR va sprijini și coordona activitățile de căutare a minorei la nivel național.

La nivelul Poliției Capitalei a fost constituit punctul de comandă pentru găsirea minorei, fiind desfășurate activități conform procedurilor în vigoare.

De asemenea, s-a dispus ca structurile de informații ale MAI să sprijine acțiunile de căutare ale Poliției.

Viceprim – ministrul Gabriel Oprea a cerut să fie depuse toate eforturile pentru găsirea minorei și să fie informat permanent cu privire la evoluția situației operative.

La data de 12 februarie a. c., în jurul orelor 18.30, la Politia Sectorului 5 – Serviciul de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri a fost sesizat faptul că Iulia Cristina Ionescu, de 15 ani şi 8 luni, nu a mai revenit de la şcoală.

Mama minorei a sesizat că, în jurul orelor 12.00 s-a despărţit de fiica sa în interiorul staţiei de metrou Eroilor, de unde fata urma să se deplaseze spre Colegiul „Sf. Sava” cu mijloacele de transport RATB, iar după această oră nu a mai reuşit să ia legatura cu fiica sa, aceasta având telefonul închis.

Persoanele care pot oferi orice date referitoare la minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să anunțe la numărul unic de urgență 112. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.