Acasă Politic Bucureşti: PNL vrea mai mulţi demnitari audiaţi în cazul accidentului aviatic din...

Bucureşti: PNL vrea mai mulţi demnitari audiaţi în cazul accidentului aviatic din Apuseni

DISTRIBUIȚI

125907 – 05022014 – PNL vrea ca mai mulți demnitari să fie audiați în cazul accidentului din Munții Apuseni, după ce ieri cazul a fost preluat de Parchetul Militar. Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, Corneliu Dobriţoiu, a declarat, miercuri dimineaţă, că membrii Comisiei vor analiza modul

în care s-a intervenit pentru salvarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni, precizând că va fi abordată inclusiv oportunitatea unei comisii de anchetă, potrivit Digi24.

El a făcut declaraţia înaintea unei şedinţe a Comisiei, precizând că se va discuta despre invitarea la audieri a factorilor responsabili.

Dobriţoiu a mai spus că se va analiza şi legislaţia în vigoare care regelementează sistemul de intervenţii în astfel de cazuri.

Potrivit lui Dobriţoiu, se va discuta inclusiv despre oportunitatea constituirii unei comisii de anchetă.

Procurorul de caz a dat de înţeles marți că vrea să afle dacă fostul ministru de interne, cel al transporturilor şi directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale au făcut tot ce puteau pentru a-i ajuta pe supravieţuitori.

Este vorba despre generalul Marcel Opriş, directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, ministrul de Interne de la acea vreme, Radu Stroe, şi subordonaţii lui de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Şi ministrul Transporturilor ar putea fi citat în acest dosar. Ramona Mănescu spune de pe acum că nu i se poate imputa nimic. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.