Acasă Politic Bucureşti: Preşedintele Băsescu a semnat cererea de urmărire penală pentru Cristian David

Bucureşti: Preşedintele Băsescu a semnat cererea de urmărire penală pentru Cristian David

DISTRIBUIȚI

126460 – 27022014 Preşedintele Traian Băsescu a semnat cererea de urmărire penală pentru Cristian David, fostul ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni.

Șeful statului i-a transmis ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, cererea de urmărire penală pentru David, pentru a se proceda conform legii, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Totodată, preşedintele Traian Băsescu a înştiinţat şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în acest caz.

DNA a cerut aviz președintelui României pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, Cristian David, acesta  fiind suspectat de abuz în serviciu.

Procurorii DNA au descoperit că, în declarația de avere, Cristian David nu a putut justifica 60.000 de euro, trecuți cu titlul de ”restituire împrumut” de la mama sa.

Cristian David şi-a dat miercuri demisia din funcţia de ministrul delegat pentru Românii de Pretutindeni, alături de ceilalţi miniştri liberali din Guvern. – PROMPT MEDIA

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.