Acasă Politic Bucureşti: Preşedintele cere liderilor USL să dea dovadă de responsabilitate

Bucureşti: Preşedintele cere liderilor USL să dea dovadă de responsabilitate

DISTRIBUIȚI

126068 – 13022014 – Președintele Traian Băsescu a lansat, miercuri seară, un apel către liderii USL, cerându-le să găsească o soluție la acutalele dispute din interiorul alianței, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. ”Președintele României, domnul Traian Băsescu, lansează un apel către liderii Uniunii Social-Liberale (USL)

să găsească de îndată o soluție la actualele dispute din interiorul alianței pentru a nu se ajunge la o criză politică. România are nevoie de stabilitate și de un guvern pe deplin funcțional, care să poată gestiona în mod eficient problemele țării și să asigure o bună guvernare”, se arată în comunicat.

”Disfuncționalitățile apărute în alianța de guvernare după anunțul privind demisia mai multor miniștri liberali, precum și intenția exprimată de prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, de a schimba structura actuală a Guvernului au creat un climat de instabilitatea menită să afecteze, deopotrivă, credibilitatea țării, instituțiile publice, mediul de afaceri și cetățenii. Domnul președinte Traian Băsescu roagă liderii USL să dea dovadă de responsabilitate”, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.