Acasă Politic Bucureşti: Premierul acceptă numirea noilor miniştri liberali, dar nu cum vrea PNL

Bucureşti: Premierul acceptă numirea noilor miniştri liberali, dar nu cum vrea PNL

DISTRIBUIȚI

126178 – 18022014 – Premierul Victor Ponta a declarat ca e gata sa ii numeasca pe cei patru ministri liberali propusi, dar nu in formula dorita de PNL. „Daca imi da voie domnul Antonescu, eu merg in seara asta (luni seara – n. r.) la guvern si ii numesc pe cei patru ministri”, a spus Victor Ponta la Antena 3. „Maine (marţi – n. r.) vreau sa trimit scrisorile la Presedintie, conform legii. Dar domnul Antonescu zice ‘nu vreau’, zice ca ‘vreau sa mergem in Parlament'”, a continuat premierul.

„Cand domnul Antonescu a decis schimbarea unor ministri, normal ca le-am luat apararea. Domnul Chitoiu, un ministru foarte bun, reusise sa-l dovedeasca pe domnul Basescu. Domnul Andrei Gerea venise doar de trei luni. Ce sa le spun oamenilor de la Oltchim?”, a mai spus Victor Ponta.

„Nu este o criza guvernamentala, Guvernul si majoritatea functioneaza. Vreau sa le spun tuturor oamenilor ca eu sunt anti Basescu. Nicio secunda nu am vrut ca ceea ce oamenii au crezut ca este forta anti Basescu sa se destrame. Am tot respectul fata de partenerii mei si nu-i deosebesc ca unul e mai mare si unul mai mic”, a spus premierul.

Victor Ponta a mai spus ca lui Klaus Iohannis I se poate oferi portofoliul de la Finanţe dacă vrea să fie si vicepremier. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.