Acasă Politic Bucureşti: PSD dă cu șantajul

Bucureşti: PSD dă cu șantajul

DISTRIBUIȚI
ilie_sarbu

ilie_sarbu126069 – 13022014 – Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, le-a transmis liberalilor ca exista riscul ca liderul lor, Crin Antonescu, sa piarda pozitia de presedinte al Senatului, in contextul tensiunilor dintre PSD si PNL din ultimele zile. „Daca se ajunge la chestia asta, nu va bazati pe senatori, ca majoritatea o avem noi.

Deci nu va duceti pe zone din astea….Noi avem majoritatea absoluta, putem face orice schimbare. Nu se pune problema, dar nu vrem sa ajungem in situatia asta”, a declarat Ilie Sarbu, miercuri, la Antena 3, in prezenta ministrului PNL Mihai Voicu, informeaza Pesurse.ro.

Ilie Sarbu a motivat spunand „Ne-ati incrancenat si pe noi”, referindu-se la faptul ca PNL nu accepta infiintarea unei functii de vicepremier in govern pentru presedintele PC, Daniel Constantin.

Negocierile dintre PNL si PSD au esuat, marti. In acest moment, Daniel Chitoiu si Andrei Gerea sunt ministri demisionari, iar functia de ministru de Interne este ocupata interimar de Gabriel Oprea.

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristian Pocora, a declarat, miercuri, ca liberalii asteapta ca premierul Ponta sa „operationalizeze” propunerile de ministri facute de ei vineri. In replica, PSD asteapta ca PNL sa accepte infiintarea unei functii de vicepremier pentru Daniel Constantin, ceea ce Crin Antonescu a declarat public ca nu se va intampla.

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD a declarat, miercuri, ca PNL ar trebui sa spuna public daca vrea sa plece de la guvernare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.