Acasă Politic Bucureşti: PSD nu-l vrea pe Klaus Iohannis vicepremier

Bucureşti: PSD nu-l vrea pe Klaus Iohannis vicepremier

DISTRIBUIȚI

125980 – 07022014 – Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a afirmat, vineri, după schimbrile de miniştri anunţate de PNL, că “Iohannis poate fi un câştig pentru Guvern, dar dorinţa de a-l numi şi vicepremier să nu creeze probleme procedurale”. Klaus Iohannis a anunţat că îşi doreşte să menţină şi funcţia de primar al municipiului Sibiu, pe lângă cele de vicepremier şi ministru de Finanţe.

„Domnul Iohannis este un om de valoare şi poate fi un câştig pentru guvern. Sper ca dorinţa PNL de a-l numi pe domnul Iohannis şi vicepremier să nu creeze anumite probleme procedurale. Guvernul şi instituţiile guvernamentale nu au nevoie de instabilitate”, a declarat Ivan.

Social-democratul a precizat că în USL se vor găsi „cele mai bune soluţii” pentru ca acest lucru să nu se întâmple.

Liderii social-democraţi nu doresc ca prin venirea lui Klaus Iohannis în guvern, să se ceară un nou vot în Parlament pentru Executiv, în condiţiile care în care IOhannis ar urma să preia o parte dintre atribuţiile vicepremierului Oprea.

Cu toate acestea, Crin Antonescu a declarat că nu este nicio problemă dacă va exista un vot în Parlament, deoarece are majoritatea necesară pentru a nu avea emoţii. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.