Acasă Politic Bucureşti: Raluca Turcan: „Lupta adevărată din interiorul USL se dă pentru Cotroceni”

Bucureşti: Raluca Turcan: „Lupta adevărată din interiorul USL se dă pentru Cotroceni”

DISTRIBUIȚI

126322 – 21022014 – Vicepreședintele PDL, deputatul Raluca Turcan, consideră că „lupta adevărată din interiorul USL se dă pentru Cotroceni”. „Lupta adevărată din interiorul USL se dă pentru Cotroceni, nu pe iniţiative legislative, pe proiecte de dezvoltare la nivel naţional sau european. USL demonstrează din plin, acum, că nu a fost niciodată despre România, ci despre jaf, imunitate şi incompetenţă”, a afirmat Turcan.

”De doi ani, cu asta se ocupă Victor Ponta şi Crin Antonescu: cu alimentarea cu bani a baronilor locali şi clientela politică, protecţia acestora în faţa justiţiei prin legi date de Parlament şi distrugerea economiei româneşti”, precizează deputatul PDL.

Vicepreședintele democrat-liberal crede că „stânga românească a înghiţit într-un mod sinistru PNL şi candidatul lor la prezidenţiale”.

„PDL rămâne singurul garant al statului de drept. Vom susţine candidaţii noştri la cele două competiţii electorale prin promovarea valorilor democratice, prin promovarea proiectelor concrete, nu a minciunilor marca „Ponta/Antonescu”. Vom ţine România pe drumul european şi vom urmări creşterea bunăstării românilor”, a adăugat Raluca Turcan. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.