Acasă Politic Bucureşti: Reformator-liberalii încearcă

Bucureşti: Reformator-liberalii încearcă

DISTRIBUIȚI

126473 – 28022014 Fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu a spus, joi seara, ca este posibil ca noua sa formatiune, Partidul Reformator Liberal, sa faca parte din noul guvern.”In ceea ce ma priveste, nu voi prelua niciun fel de functie guvernamentala. E foarte posibil ca unii dintre colegii care vor veni cu mine sa aiba portofolii in Cabinetul Ponta”, a spus Tariceanu.

De asemenea, acesta a precizat ca n-au fost discutii referitoare la functia de presedinte al Senatului, insa a explicat ca exista posibilitatea ca Partidul Reformator Liberal sa participe la alegerile europarlamentare pe liste comune cu PSD.

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, miercuri seara, infiintarea unui nou partid, Partidul Reformator Liberal, care a luat fiinta joi dupa-amiaza. Senatorul Sorin Iliesiu si deputatul Titi Holban sunt primii care l-au sustinut pe fostul premier in demersul infiintarii partidului. Fostul premier liberal a demisionat din PNL, miercuri, dupa ce liberalii au votat pentru iesirea de la guvernare si ruperea USL. El a considerat ca aceasta decizie este gresita si a discutat cu Victor Ponta, inainte de a-si da demisia, despre o posibilitate de mentinere a aliantei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.