Acasă Politic Bucureşti: Românii care au avut bani la CEC pentru Dacia vor fi...

Bucureşti: Românii care au avut bani la CEC pentru Dacia vor fi despăgubiţi

DISTRIBUIȚI
dacia

dacia125894 – 05022014 – Camera Deputaţilor a adoptat marţi propunerea legislativă pentru completarea OUG nr. 156/2007 privind despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. – S.A. în vederea achiziționării de autoturisme.

Românii care au avut depozite la CEC înainte de 1990 şi le-au transferat un an mai târziu la BRD – Groupe Société Générale, în vederea achiziţionării unui autoturism Dacia îşi vor primii banii care li se cuvin după 23 de ani de aşteptare”, a declarat deputatul PSD după adoptarea OUG 156/2007 de către Camera Deputaţilor.

„Din cei aproximativ 2.000 de cetăţeni care au de recuperat depozitul transferat la BRD, foarte mulţi s-au adresat direct Parlamentului pentru ca această problemă să se rezolve. După numeroasele solicitări pe care le-am primit pe această temă, am considerat oportună adresarea unei întrebări oficiale Ministerului Finanţelor Publice prin care solicitam sprijinul Executivului pentru clarificarea acestei situaţii”, a declarat Ana Birchall.         „Mă bucur că astăzi Parlamentul şi Guvernul au dat dovadă de o excelentă colaborare în rezolvarea unei probleme cu care cel puţin 2000 de români se confruntă de peste 23 de ani”, este de părere Ana Birchall.

Camera Deputaţilor este for decizional în această speţă. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.