Acasă Uncategorized Știri Bucureşti: Soţia ministrului Chiţoiu, audiată la DNA

Bucureşti: Soţia ministrului Chiţoiu, audiată la DNA

DISTRIBUIȚI
laura_elena_chioiu

laura_elena_chioiu126113 – 14022014 – Laura Chiţoiu, soţia ministrului demisionar al Finanţelor, a fost audiată, vineri, de procurorii anticorupţie în dosarul legat de ASF. În aceeaşi cauză a fost audiat ieri omul de afaceri Ilie Carabulea, care de altfel este arestat.  Totodată, procurorii i-au adus la cunoştinţă calitatea sa de suspect în dosarul „Carpatica”,

căpătată în urma intrării în vigoare a noilor coduri în materie penală, după ce soţia fostului ministru de Finanţe a fost învinuită în acest caz.

Laura Elena Chițoiu, director al Direcției Avizări din cadrul Autorității pentru Supraveghere Financiară, este acuzată că a influențat un interviu pentru ocuparea funcției de director general al societății de asigurări Carpatica, potrivit unui comunicat al DNA.

Marian Mîrzac ar fi intervenit, în iulie 2013, la Laura Chiţoiu, director la ASF, să o promoveze, „cu celeritate şi cu nerespectarea condiţiilor legale”, pe Ina Crudu în funcţia de director general al societăţii Carpatica Asig SA, potrivit procurorilor DNA.

DNA a cerut Parlamentului, Guvernului şi Ministerului Justitţei, documentele cu privire la promovarea Ordonanţei de urgenţă care reglementează înfiinţarea şi funcţionarea ASF. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.