Acasă Politic Bucureşti: Traian Băsescu: “Am fost de acord sa semnez imediat decretele pentru...

Bucureşti: Traian Băsescu: “Am fost de acord sa semnez imediat decretele pentru interimari”

DISTRIBUIȚI

126409 – 26022014 Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a semnat decretele de numire a minjistrilor interimari propusi de premierul Victor Ponta.Ministrii liberali au demisionat din functii, miercuri dimineata, dupa ce liderii PNL au votat marti seara iesirea de la guvernare.

“Primul ministru a solicitat ca alte sapte ministere sa fie ocupate de ministri interimari, actuali membri ai Guvernului. Intelegand ca nu a incheiat negocierile cu alte formatiuni, am fost de acord sa semnez imediat decretele pentru interimari”, a spus presedintele.

“In acest moment avem 9 ministri din 17 interimari ceea ce arata o instabiliate. Daca este ceva ce ma deranjeaza e ca sunt atat de marunti cei doi lideri – Ponta si Antonescu – incat au simtit nevoia sa faca un joc despre cine comunica cu presedintele si asta ar fi motivul pentru care se despart. In perioada aceasta, am avut un moment de reflectie si m-am intrebat ce s-ar fi intamplat daca in criza din 2009 in guvern s-ar fi aflat acesti oameni si nu Emil Boc. M-am intrebat ce s-ar fi intamplat daca oameni de aceasta teapa ar fi trebuit sa treaca prin criza. Am avut noroc ca oameni de proasta calitate ca Victor Ponta nu s-au aflat atunci la guvernare. Sunt oameni lipsiti de responsabilitate. Prin disputa lor au pus tara in dificultate. Au reusit sa dea impresia de instabilitate. Ii compatimesc pentru faptul ca detin functii si nu au reusit sa se ridice la inaltimea functiilor lor”, a tinut să adauge seful statului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.