Acasă Politic Bucureşti: Valeriu Zgonea cere declaraţie a Parlamentului de respingere a “atacului” PPE

Bucureşti: Valeriu Zgonea cere declaraţie a Parlamentului de respingere a “atacului” PPE

DISTRIBUIȚI

126109 – 14022014 – Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că va cere Parlamentului României dă dea o declaraţie de respingere a atacului lansat de PPE la adresa Legislativului şi Guvernului, potrivit Cotidianul.ro. „Atacul lansat astăzi (joi – n. r.) de PPE la adresa Parlamentului și Guvernului României este inacceptabil și ne arată încă odată de ce sunt importante alegerile europene din acest an.

O victorie a socialiștilor europeni ar reprezenta o victorie pentru prietenii României. Sunt sigur că românii nu uită de modul în care PPE l-a apărat acum doi ani pe cel a cărui demitere au cerut-o 7,4 milioane dintre cetățeni. Reamintesc celor din PPE că raportul MCV privind Justiția din România a constatat evoluții pozitive la acest capitol și că procesul de modificare a Constituției a implicat consultarea Comisiei de la Veneția. Voi cere mâine (vineri – n. r.)) ca Parlamentul României, ambele Camere ale Parlamentului, să dea o declarație comună de respingere a acestui atac nedrept. Sunt sigur că și președintele Senatului va fi de acord cu acest demers”, a spus Zgonea.

Președinția Partidului Popular European (PPE) a dat un comunicat în care îşi esprimă preocuparea faţă de tentativele coaliției aflate la guvernare în România, formată din PSD și PNL, de a dezincrimina corupția politică în România. –PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.