Acasă Politic Bucureşti: Vasile Blaga: Primarii PDL înscrişi în Fundatia Mişcarea Populară au o...

Bucureşti: Vasile Blaga: Primarii PDL înscrişi în Fundatia Mişcarea Populară au o problemă morală

DISTRIBUIȚI
vasile_blaga9

126023– 10022014 – Preşedintele PDL, Vasile Blaga, consideră că există o problemă de moralitate pentru primarii aleşi pe listele PDL care s-au înscris în Fundaţia Mişcarea Populară (FMP) şi le-a recomandat să îşi dea demisia din partid şi să recâştige primăriile sub alte culori politice.

“Dacă vă uitaţi pe site-ul Fundaţiei Mişcarea Populară, dânşii spun că s-au săturat de tot soiul de partide, printre care şi PDL. Problema morală nu e la BPN, nici la PDL, ci acolo. Domnia sa (n.r. Emil Boc) e bine să se hotărască dacă e bine să fie membru al unei fundaţii care s-a săturat de PDL.Nu doresc nicidecum să împiedic. De la declaraţii până la la fapte sunt lucruri multe şi aici e o problemă de moralitate. Ei au fost aleşi pe listele PDL. Dacă au alte gânduri, se simt în stare să câştige sub alte culori să o facă. Bine ar fi să-şi dea demisia’, a afirmat Vasile Blaga înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL, potrivit Evenimentul Zilei.

Întrebat dacă aceşti primari ar putea fi excluşi din PDL sau ar putea primi alte sancţiuni, Blaga a spus: “Nu”.

El a precizat că primarul Aradului, Gheorghe Falcă, s-a înscris încă de anul trecut în FMP.

“Lucrurile le vom analiza pas cu pas. Nu vreau să dau prea mare importanţă unei acţiuni care probabil şi-a propus să estompeze acţiunea adevăratului PDL, adevăratului partid de opoziţie. Aţi văzut sâmbătă aproape 15.000 de oameni s-au ridicat împotriva USL, a sărăcirii ţării şi au făcut-o cu mare demnitate şi cu mândrie faţă de culorile lor”, a adăugat Vasile Blaga.

Preşedintele PDL a afirmat că nu va discuta în BPN despre aceşti primari “pentru că nu face procese de intenţie nimănui”, iar subiectul va fi abordat “doar ca procedură generală”. Referitor la declaraţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia cei care s-au înscris în FMP să nu atace PDL în semn de respect pentru că au plecat de acolo, Blaga a spus: “O distanţă mare de la ‘adio PDL’ până la aceste declaraţii”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.