Acasă Politic Bucureşti: Victor Ponta i-ar vrea pe liberali să rămână la guvernare, dar...

Bucureşti: Victor Ponta i-ar vrea pe liberali să rămână la guvernare, dar cheamă și UDMR la discuții

DISTRIBUIȚI

126342 – 24022014 – Co-președintele USL Victor Ponta a transmis, luni, un mesaj către liberalii alături de care guvernează, exprimându-și dorința ca PNL să își păstreze toate funcțiile pe care le deține.”Am un mesaj pentru toți alegătorii PNL și USL: Vreau ca PNL să rămână pe toate funcțiile pe care le deține, vreau să fie alături de mine, să îl dăm jos pe Traian Băsescu și să guvernăm țara”, a transmis președintele PSD prin intermediul Facebook.

Luni dimineața, Ponta, care nu a spus nimic despre convocarea Parlamentului azi sau mâine pentru a veni în fața aleșilor cu o nouă formulă, a mai declarat că invită UDMR la guvernare în cazul în care PNL nu renunță la varianta sa cu Iohannis viceprim-ministru și ministru de Interne.

Celălalt co-președinte al USL, Crin Antonescu, a reiterat în ultimele zile faptul că PNL se va retrage de la guvernare în cazul în care Victor Ponta nu reface structura Guvernului așa cum au cerut liberalii – cu Klaus Iohannis numit ministru de Interne și vicepremier. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.