Acasă Politic Bucureştui: Crin Antonescu: “Nu am niciun motiv să demisionez de la şefia...

Bucureştui: Crin Antonescu: “Nu am niciun motiv să demisionez de la şefia Senatului”

DISTRIBUIȚI

126445 – 27022014 Crin Antonescu a declarat joi că nu se cramponează de funcţia de şef al Senatului, dar nici nu are motive să demisioneze. „Nu am niciun motiv să demisonez, nu am niciun motiv să mă cramponez, să fac nişte spectacole de genul celor ale domnului Geoană. În momentul în care o formaţiune, un grup parlamentar, cineva va pune oficial această problemă vă voi comunica decizia mea. Nu mă crampoznez, dar nu am niciun motiv să demisionez, nu am încălcat cu nimic nici regulamentul, nici condiţia de şef al Senatului”, a declarat Crin Antonescu, citat de Digi24.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost întrebat miercuri, dacă liderul PNL Crin Antonescu ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului, ca urmare a ieşirii PNL de la guvernare.

„Preşedinţii Camerelor sunt aleşi pe patru ani. Întotdeauna, atunci când s-au făcut schimbări majore în ultimii zece ani şi a apărut acest joc politic creând instabilitate la nivelul instituţiei, el a fost în limita Regulamentului şi a deciziei Curţii Constituţionale”, a spus Zgonea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.