Acasă Politic Bunea Stancu către USL: „Vă trag pe toţi după mine la mititica!”

Bunea Stancu către USL: „Vă trag pe toţi după mine la mititica!”

DISTRIBUIȚI
bunea_stancu

125948 – 06022014 – Razboinicul” Bunea Stancu, fostul electrician ajuns starostele judeţului Braila, nu reprezintă un caz singular, el fiind doar primul pe lista presedintilor de Consilii Judetene (CJ) care vor fi aruncati de DNA in malaxorul justitiei, potrivit Enational.ro. Insa probabil ca si Bunea Stancu a intrat in posesia acestei informatii, din moment ce, de curand,

si-a socat apropiatii atunci cand i-a avertizat ca „nu si-au gasit prostul” care sa plece capul daca va fi sa pice „la suferinta”.

Si cum Bunea Stancu este considerat un veteran al „combinatiilor” financiare, amenintarea sa ca daca va fi lasat in ghearele DNA va turna tot ce stie a produs frisoane serioase multor politicieni, afaceristi dar si oameni ai legii din anturajul acestuia.

Pana acum, toti liderii a caror imagine a fost terfelita de problemele avute in justitie au cedat presiunilor pe linie de partid si au acceptat izolarea lor politica. De altfel, suspendarea din partid si din functiile avute a devenit in aceste situatii o adevarata regula nescrisa care a fost respectata cu sfintenie de catre toti cei implicati.

Iata insa ca acum mai-marii USL par sa se confrunte cu prima exceptie. Astfel, potrivit unor informatii, ofiterii sub acoperire care urmaresc mai multe piste ale unor fapte suspecte de coruptie in care apare si numele lui Bunea Stancu au ramas stupefiati cand le-a picat pe tehnica replica presedintelui CJ Braila data atat unor colegi veniti de la centru, cat si unor apropiati care incercau sa-l convinga sa-si faca mea culpa. Pentru ca nabadadaiosul „baron” nu doar ca nu a fost de acord, dar a rabufnit cat se poate de amenintator.

Astfel, Stancu ar fi inceput sa urle ca „nu o sa pic doar eu ca prostul, va iau pe toti dupa mine! Pe toti! Pana si pe procurorii care m-au scos pana acum! Ma duc eu, trag tot judetul dupa mine, si Bucurestiul, ne ducem cu totii la mititica!” Iar daca la inceput, dupa cum sustin cei prezenti la aceasta discutie, cu totii au crezut ca vechiul lor camarad de fapte a clacat psihic pentru doar cateva momente, si-au dat seama repede ca acesta vorbeste cat se poate de serios.

Mai mult decat atat, Bunea Stancu i-ar fi bagat in sperieti pe prieteni si parteneri de afaceri deopotriva, plusand ca are de gand sa le dea de lucru procurorilor anticoruptie asa cum nu au avut acestia niciodata pana acum. Iar daca unii ar putea crede ca presedintele CJ Braila ar fi putut juca la cacealma, ca sa scape de criticile care veneau din toate partile, cei care il cunosc mai bine sustin ca acesta chiar poate fi o „bomba” care, odata intrata in „posesia” DNA, ar dinamita o buna parte a clasei politice romanesti. – PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.