Acasă Politic Buzău: Elena Udrea, propusă preşedinte al PMP

Buzău: Elena Udrea, propusă preşedinte al PMP

DISTRIBUIȚI

126242 – 19022014 – Filiala judeţeană a PMP Buzău şi-a anunţat susţinerea pentru Elena Udrea ca preşedinte al partidului cu ocazia Congresului formaţiunii care va avea loc în luna martie, a anunţat miercuri preşedintele interimar al PMP Buzău, Nicu Cristian, potrivit pesurse.ro ”Propunerea organizaţiei judeţene Buzău, atât pentru alegerile europarlamentare şi cu atât mai mult pentru preşedinţia partidului, este Elena Udrea”, a spus Nicu Cristian. 

Acesta a mai declarat că organizaţia judeţeană va susţine candidatura Elenei Udrea şi la preşedinţia României dacă sondajele vor confirma că românii sunt pregătiţi pentru un preşedinte-femeie.

Nicu Cristian, fost secretar general al PDL, a susţinut că la nici două luni de la înfiinţarea organizaţiei judeţene, PMP a trecut pragul de 1.000 de membri şi are peste 40 de organizaţii teritoriale.

“Marea majoritate a noilor membri declară că vin la acest partid pentru a face parte din proiectul viitor al lui Traian Băsescu”, a afirmat Nicu Cristian . – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.