Acasă Politic Cluj: Traian Băsescu cere PMP să nu atace PDL

Cluj: Traian Băsescu cere PMP să nu atace PDL

DISTRIBUIȚI
Bsescu-_PMP

Bsescu-_PMP126002 – 10022014 – Traian Băsescu a declarat duminică la Cluj-Napoca că ar fi imoral să nu recunoască faptul că datorează ceva PDL, spunând că membrii Fundației Mișcarea Populară și cei ai Partidului Mișcarea Populară (PMP) nu trebuie să-i atace pe aceștia pentru că nu ei sunt adversarii.

Băsescu a fost întrebat duminică, ce îi transmite lui Vasile Blaga, care a afirmat că Emil Boc s-a înscris „într-o fundătură”.

„Eu nu îi transmit nimic (lui Blaga – nr.). Fiecare cu părerile lui, chiar nu aş comenta. Eu am făcut un apel către toţi membrii Fundaţiei Mişcarea Populară şi PMP să nu atace PDL, ar fi cea mai mare greşeală. Până la urmă, toţi datorăm ceva PDL şi mi s-ar părea imoral. Sigur, nu o să poată rămâne fără răspuns, ca şi povestea «eu nu voi semna acorduri de coabitare». Dar nu am observat să fi ajuns preşedinte. Acordul meu de coabitare nu este cu USL, ci cu premierul, cu care trebuie să colaborez pentru bunul mers al ţării”, a spus Băsescu întrebat ce îi transmite lui Blaga.

Vasile Blaga a declarat că Emil Boc s-a înscris „într-o fundătură”, nu într-o fundaţie, şi a precizat că gestul său va fi discutat în partid, dar a evitat să spună dacă se va propune sancţionarea primarului din Cluj-Napoca. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.