Acasă Politic Maramureş: Prinşi la frontieră cu 25.000 pachete de ţigări

Maramureş: Prinşi la frontieră cu 25.000 pachete de ţigări

DISTRIBUIȚI

126150 – 17022014 – O patrulă a poliţiei de frontieră din Saras[u, judeţul Maramureş, a oprit, la sfârşitul săptămânii trecute, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Remeţi, un microbuz Volkswagen Transporter, cu numere de înmatriculare specifice Poloniei. Microbuzul era condus de un bărbat de 51 de ani,

domiciliat în judeţul Maramureş, iar în interiorul autovehiculului au fost descoperite mai multe colete cu ţigări.

În momentul în care poliţiştii de frontieră au reţinut microbuzul cu ţigări, un autoturism Ford Mondeo, cu numere de înmatriculare specifice Bulgariei, care se afla în zonă şi care avea rol de antemergător, a demarat în trombă.

A fost oprit şi acesta imediat de către un alt echipaj al poliţiei de frontieră, în interiorul acestuia fiind identificaţi şi reţinuţi, conducătorul auto – un bărbat de 25 de ani, şi o femeie de 24 de ani, în calitate de pasager, ambii domiciliaţi în judeţul La inventarierea coletelor din microbuz s-a constatat că acestea conţin 24.940 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 223.000 de lei.

Cele trei persoane sunt cercetate pentru contrabandă, iar microbuzul a fost indisponibilizat la sediul sectorului Poliţiei de Frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

            Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.