Acasă Politic Rusia: Viktor Ianukovici contraatacă din Rusia

Rusia: Viktor Ianukovici contraatacă din Rusia

DISTRIBUIȚI

 

 

126501 – 28022014-Fostul președinte ucrainean Vicktor Ianukovici a declarat, vineri, în prima sa apariție publică după îndepărtarea sa de la putere, că a fost determinat să plece din țară din cauza amenințărilor primite.”Acum este momentul să vă spun că intenționez să continuu lupta pentru viitorul Ucrainei împotriva celor care, prin intermediul fricii, încearcă să înlocuiască puterea. Nimeni nu m-a dat jos de la putere, am fost determinat să plec din țară din cauza amenințărilor directe la adresa vieții mele și a celor apropiați mie”, a spus Ianukovici.

Acesta susţine că a puterea din Ucraina a fost preluată de naționaliști și pro-fasciști.

”Aceștia reprezintă o minoritate a poporului din Ucraina. Pentru a putea să ieșim din această situație, trebuie să implementăm tot ceea ce s-a semnat în acordul dintre președinte, membrii opoziției, miniștrii de interne din Franța, Germania și Polonia, cât și reprezentanții Federației Ruse”, a îndemnat Ianukovici.

Fostul preşedinte a dat vina pe politicile Vestului pentru că s-au implicat în Maidan, dar consideră că Ucraina este un stat puternic și poate să iasă din această criză. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.