Acasă Politic Timis: Împuşcat în cap de tatăl său

Timis: Împuşcat în cap de tatăl său

DISTRIBUIȚI

126160 – 17022014 – Un tanar din localitatea Criciova, judetul Timis, a fost impuscat in cap din greseala de tatal sau, in timp ce se aflau la o partida legala de vanatoare de fazani. El a fost transportat de urgenta la un spital din Timisoara, potrivit Ziare.com. Politistii au afirmat ca tanarul, in varsta de 26 de ani, a ajuns la Clinica Maxilo-Faciale din Timisoara, el fiind impuscat in cap de parintele sau.

Acesta a vrut sa impuste un fazan, insa in momentul in care a tras, alicele au ricosat in fata baiatului, care a fost grav ranit. O ambulanta a sosit in scurt timp la locul accidentului si l-a transportat pe tanar intr-un spital din Lugoj, insa medicii au decis sa il transfere in Timisoara.

Politistii de la Serviciul Arme si Munitii din cadrul IPJ Timis au mers la Criciova, unde s-a desfasurat partida de vanatoare, iar acum fac cercetari si audiaza mai multe persoane.

Agentii au stabilit ca vanatoare era legala si au ridicat arma cu care a fost impuscat tanarul. Urmeaza ca politistii sa stabileasca daca vanatorii au luat toata masurile de prevenire pentru a evita astfel de incidente. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.