Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Miting PMP împotriva accizei suplimentare la carburanţi

Bucureşti: Miting PMP împotriva accizei suplimentare la carburanţi

DISTRIBUIȚI

126877 – 16032014 –   Cel mai mare miting al opoziției a avut loc sâmbătă în Capitală. Partidul Mişcarea Populară (PMP) a iniţiat un protest pentru a-l determina pe Victor Ponta să renunţe la taxa suplimentară la carburant, a anunţat deputatul Elena Udrea. Circulaţia în centrul Capitalei a fost restricţionată între orele 10.00 şi 14.30. La miting au participat peste 10.000 de persoane.

„Credem că dacă vor fi suficienți de mulți cei care vor manifesta împotriva acestei taxe, domnul Ponta va pune în fața nevoii de a-și satisface armata de baroni din teritoriu dorința dânsului de a da curs solicitării românilor de a nu da drumul acestei scumpiri de la 1 aprilie”, a spus Elena Udrea.

Acciza suplimentară la carburanţi va duce la creşterea preţurilor şi va afecta puterea de cumpărare a românilor, iar intrarea sa în vigoare ar trebui amânată, este de părere Traian Băsescu. Preşedintele a semnat petiţia iniţiată de PMP.  Deşi susţine campania PMP, intitulată „Ponta te arde cu pompa”, şeful statului nu a participat la mitingul organizat de liderii Mişcării Populare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.