Acasă Politic Bucuresti: Elena Udrea: „Orice protest impotriva Guvernului este binevenit”

Bucuresti: Elena Udrea: „Orice protest impotriva Guvernului este binevenit”

DISTRIBUIȚI

127068 – 23032014 –  Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, referitor la mitingul organizat de PDL la Cluj-Napoca, ca „orice protest impotriva Guvernului este binevenit” si a aratat ca, la randul ei, Miscarea Populara va protesta atat la Iasi, cat si la Cluj.

Elena Udrea a fost intrebata cum comenteaza faptul ca, la Cluj-Napoca, PDL a organizat un miting in paralel cu o actiune a Fundatiei Miscarea Populara, organizata la Bucuresti.

„Orice protest impotriva Guvernului este binevenit. Deci, orice actiune este binevenita, indiferent cat de mare este actiunea si cata lume se mobilizeaza, e binevenit si protestul de la Cluj si speram ca vor mai fi si altele. Noi, cei de la Miscarea Populara, vom mai face un mare miting la Iasi si unul la Cluj”, a raspuns Elena Udrea.

Ea a amintit ca PMP a organizat un miting la Bucuresti impotriva accizei pe combustibil.

„Cred ca domnul Ponta nu va renunta la acciza la combustibil, la cresterea pretului la combustibil la 1 aprilie. Deci, voi ramane pe tocuri si in blugi”, a spus Udrea, mentionand ca ea promisese ca va renunta la pantofii cu toc daca Ponta renunta la scumpirea pretului la motorina si benzina de la 1 aprilie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.