Acasă Economie Argeş: Traficanţi de droguri din Bucureşti şi Piteşti, arestaţi

Argeş: Traficanţi de droguri din Bucureşti şi Piteşti, arestaţi

DISTRIBUIȚI

126809 – 13032014 –  Procurorii DIICOT din Pitesti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Piteşti au percheziţionat cinci locuințe din Bucureşti şi Piteşti, în paralel cu prinderea în flagrant delict a unor traficanţi de droguri.

Procurorii îi suspectează pe membrii grupării că procurau cantităţi importante de cannabis din Bucureşti, pe care le porţionau, ambalau şi vindeau.

Doi tineri din Bucureşti au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce vindeau 50 de grame de cannabis, contra sumei de 2.300 de lei, respectiv un kilogram de cannabis, contra sumei de 27.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost găsite 500 de grame de cannabis, porţionate în doze pregătite pentru vânzare, dar şi vrac, mai multe telefoane mobile şi cartele SIM, laptop-uri şi bani.

De asemenea, într-o garsonieră închiriată de unul dintre membri, a fost identificată o cultură „indoor”, în care se aflau cinci plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare. Cultura era prevăzută cu toate accesoriile necesare creării de condiţii optime pentru creşterea plantelor (lămpi, ventilatoare, termometre, temporizator alimentare tensiune, instalaţie de irigat).

Tribunalul Argeş a decis arestarea preventivă a celor cinci inculpaţi, pe o perioadă de 30 de zile. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.