Acasă Externe Bruxelles: Comisarul Cioloş vine iar în România

Bruxelles: Comisarul Cioloş vine iar în România

DISTRIBUIȚI

126874 – 14032014 –  Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va fi prezent în România, la București și Brașov (în perioada 16 – 18 martie) și la Cluj-Napoca (20 – 21 martie).

La București, comisarul Cioloș va avea un dialog cu cetățenii despre viitorul Europei. De asemenea, se va întâlni cu membrii comisiilor reunite pentru Afaceri Europene și Agricultură ale Camerei Deputaților și Senatului. Pe agenda comisarului va mai fi inclusă o întâlnire cu reprezentanții centrelor Europe Direct.

La Brașov, comisarul Cioloș va vizita ferma Cățean din comuna Rotbav.

La Cluj-Napoca, comisarul european se va întâlni cu primarul municipiului, Emil Boc, cu președintele Consiliului Județean, Horea Uioreanu, și cu prefectul județului Cluj, Gheorghe Ioan Vușcan. De asemenea, comisarul Cioloș va participa la conferința „Cluj Innovation Days”, organizată de Cluj IT Cluster la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și va susține o conferință de presă. În timpul vizitei la Cluj-Napoca, comisarul european se va întâlni și cu președintele Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală, Alexandru Potor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.