Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Acţiuni educative ale Jandarmeriei în şcoli

Bucureşti: Acţiuni educative ale Jandarmeriei în şcoli

DISTRIBUIȚI

 126816 – 13032014 –  Elevii şcolilor gimnaziale 206 şi 176 din Bucureşti au primit miercuri vizita unor ”echipe speciale” ale Jandarmeriei – câinii de serviciu ai Jandarmeriei Capitalei.

            Aceştia le-au prezentat elevilor abilităţile lor dobândite cu mult antrenament şi disciplină în cadrul unor exerciţii demonstrative.

            De la începutul anului şcolar jandarmii bucureşteni au participat la peste 80 de acţiuni educativ-preventive în 32 de unităţi de învăţământ preuniversitar, 20 de şcoli generale şi 12 licee, aflate în competenţa instituţiei, dar la alte unităţi de învăţământ în baza solicitărilor venite din partea acestora.

            Activităţile au constat în expunerea şi prezentarea unor materiale video, exerciţii demonstrative şi purtarea unor discuţii interactive pe diverse teme cu incidenţă în domeniul siguranţei publice, pregătirii antiinfracţionale a tinerilor precum şi a modului de gestionare a unor situaţii cu care se pot confrunta pe domeniul public.

            Programul „Siguranţa ta are prioritate”, desfăşurat în cadrul campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor” va continua, culminând cu organizarea unei activităţi de amploare la care vor fi invitaţi să participe elevii în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Bucureşti. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.