Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Călin Popescu Tărceanu, al doilea om în stat

Bucureşti: Călin Popescu Tărceanu, al doilea om în stat

DISTRIBUIȚI

126731 – 11032014 – Călin Popescu Tăriceanu a fost ales, luni, cu 93 de voturi, în funcția de președinte al Senatului, după demisia lui Crin Antonescu. Marius Obreja, candidatul PNL a primit 45 de voturi, iar cabdidatul PDL, Dumitru Oprea, 15 voturi.

Din cele 157 de voturi exprimate de senatori, 153 au fost valabile.

Tăriceanu a fost propus pentru șefia Senatului de USD, cu susținerea UDMR.

”Văd rolul Senatului, nu numai acela de for legislativ. Voi continua să lupt să promovez valorile în care cred, valorile drepturilor și libertăților individuale. Voi milita pentru o societate bazată pe modelul social european. Vreau să ajungem să trăim într-o țară normală, o țară care nu mai e divizată și măcinată de conflicte. Voi pune mai presus de orice interesul național”, a declarat Tăriceanu.

”Proiectul politic USL e un proiect pe care nu am reușit să îl ducem la îndeplinire. Având în vedere că misiunea nu a fost dusă la îndeplinire trebuie să lucrăm împreună pentru a nu-i dezamăgi pe cei care ne-au votat și a le spulbera speranța la o viață mai bună. De aceea am decis să aceept propunerea USD și UDMR de a candida pentru acest post. Suntem preocupați de probleme false. Din păcate cea mai mare parte a omenilor politici se lasă antrenați în dispute derizorii”, a spus Călin Popescu Tăriceanu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.