Acasă Politic Bucureşti: Călin Popescu Tăriceanu candidează la prezidenţiale doar cu acordul PSD

Bucureşti: Călin Popescu Tăriceanu candidează la prezidenţiale doar cu acordul PSD

DISTRIBUIȚI

127217 – 28032014 – Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca este gata sa candideze la presedintia Romaniei, dar ca decizia va fi luata impreuna cu PSD.

„Sunt pregatit sa candidez, dar acest lucru va trebui sa fie rezultatul unei decizii pe care nu o voi lua singur, ci impreuna cu cei de la PSD”, a declarat la Antena 3, fostul senator liberal.

El a sustinut si ca e nevoie de o persoana care sa ia voturi si din partea dreapta a electoratului.

„Viitorul presedinte al Romaniei nu va putea sa fie propulsat de un singur partid, de PSD, ci doar daca beneficiaza de un sprijin larg, din zona de stanga, din zona de dreapta”, a spus fostul premier al Romaniei.

„Dorinta mea, dar si cea manifestata de premierul Victor Ponta, este sa incercam sa refacem USL”, a mai afirmat Calin Popescu Tariceanu, care joi a anuntat ca nu mai face un nou partid liberal, ci doar o platforma liberala.

Tariceanu a aratat ca saptamana viitoare va incepe consultari cu oameni din mediul privat si bancar, astfel incat sa conceapa un set de solutii pentru cresterea economica pe care sa i le ofere lui Victor Ponta.

Calin Popescu Tariceanu a fost numit presedinte al Senatului dupa ce a demisionat din PNL, nefiind de acord cu desfiintarea USL promovata de actualul presedinte al partidului, Crin Antonescu. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.