Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Călin Popescu Tăriceanu: USL se poate reface dacă PNL nu obţine...

Bucureşti: Călin Popescu Tăriceanu: USL se poate reface dacă PNL nu obţine 25% la europarlamentare

DISTRIBUIȚI

126923  – 18032014 –  Calin Popescu Tariceanu sustine ca USL se poate reface dupa alegerile europarlamentare din 25 mai in cazul in care PNL nu indeplineste obiectivul fixat, adica obtinerea a cel putin 25% din voturi.

 „Sigur ca PNL si-a propus sa obtina un scor de cel putin 25% la europarlamentare, ceea ce ma gandesc ca nu ar fi rau pentru ca este extrem de util ca in Parlamentul European sa existe o reprezentare liberala consistenta. Dar, cred in acelasi timp, ca neatingerea acestui obiectiv poate sa aduca niste consecinte in ceea ce priveste pozitionarea partidului pe scena politica romaneasca si politica lui de aliante. Atunci, sigur ca in aceste conditii s-ar putea pune problema refacerii USL-ului”, a afirmat Tariceanu, potrivit Ziare.com.

In opinia fostului liberal, daca PNL obtine mai putin de 25% atunci asta ar insemna o problema pentru actuala conducere a partidului.

„Este un moment fara indoiala in care se va face intr-un fel decontul unor actiuni si decizii politice pe care PNL le-a luat in ultima perioada”, a mai afirmat Tariceanu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.