Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cine vânează postul de şef al Poliţiei Locale Bucureşti?

Bucureşti: Cine vânează postul de şef al Poliţiei Locale Bucureşti?

DISTRIBUIȚI

127100 – 24032014 – Şeful Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, Ion Ţincu, a fost citat ca martor într-un dosar penal pentru că deţine informaţii utile şi cunoaşte împrejurări pentru soluţionarea cazului. Evenimentul a avut loc vineri, 21 martie a.c., nu în dimineaţa zilei de luni, 24 martie, aşa cum au lăsat să se înţeleagă unele surse de ştiri şi nicidecum în felul în care a fost prezentat.

Ţincu precizează faptul că este o mare diferenţă între martor şi învinuit şi este obligaţia oricărui cetăţean care deţine informaţii despre o infracţiune să declare, mai ales un şef de poliţie. Zvonurile şi încercările de a atrage instituţia în faptele care sunt incriminate sunt nefondate, inclusiv cele legate de folosirea maşinilor de serviciu în interes personal. Sub aspect operativ, Poliţia Locală are obligaţia de a fi prezentă în cât mai multe puncte din Bucureşti.

Există, potrivit unor surse politice, informaţii că postul lui Ţincu este ”vânat” de mai multă vreme şi că există varianta că se încearcă un nou atac asupra sa cu scopul de a fi denigrat şi de a-l determina pe primarul general al Capitalei să îl demită din funcţie. Atacuri de acest gen au mai avut loc la adresa lui Ţincu, de fiecare dată fără niciun fel de susţinere. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.