Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: “Dragnea a fost baronul baronilor”

Bucureşti: Crin Antonescu: “Dragnea a fost baronul baronilor”

DISTRIBUIȚI
antonescu_la_tv

126802 – 13032014 –  Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit, miercuri, despre relatia cu presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, alaturi de care a lucrat la infiintarea USL, avand o relatie mai apropiata.

Seful PNL a precizat ca, la fel ca in cazul lui Victor Ponta, a fost mai apropiat de Liviu Dragnea, pentru ca au lucrat impreuna la formarea USL si au trecut prin doua campanii alaturi de cei doi lideri social-democrati.

„Apropo de chestiunea asta, cu Liviu Dragnea, ca si cu Victor Ponta, am fost intr-o relatie mai apropiata, pentru ca in calitatea noastra de presedinti, respectiv secretari generali initial, am facut USL, am stat mai mult unii cu altii decat cu unii din colegii de partid. Am trecut impreuna doua campanii, am fost printre si in fata a sute de mii de oameni insumati in cele doua randuri de alegeri plus referendum, ceea ce sigur ca a fost un tip de relatie speciala. In plus, eu cu Dragnea suntem si colegi de colegiu. Am facut aceasta campanie zi de zi, in toate satele din colegiu”, a afirmat Crin Antonescu, potrivit Adevarul.ro.

Presedintele liberalilor a readus in discutie o controversa din 2012, cand Liviu Dragnea, pe atunci secretar general al PSD, a spus ca Antonescu „se intoarce la prima dragoste” prin decizia de a candida pentru un post de senator in Teleorman, pentru ca liderul PNL a mai fost parlamentar aici in 2000-2004.

„Fara vreun atac la Dragnea, exista unii care sustin teoria ca eu am fost la Teleorman sa ma scoata Dragnea parlamentar. E o trasnaie care se bazeaza pe o imagine care s-a lipit. Cand

spui Teleorman, spui Dragnea. Nu mai spunem baron, ca e o formula aristocratica si e apanajul dreptei. Dragnea a fost un lider important, baronul baronilor, o figura de top in PSD. Sigur ca este un om care are o puternica sustinere in Teleorman, eu insa nu m-am dus pe sustinerea lui. (…) Nu m-am dus sa parazitez voturile lui Dragnea. Chiar l-am sunat azi, pentru ca mai glumim, si i-am zis: cum ar fi daca ai pleca din PSD sau te-ar da afara si apoi tipam ca noi, cu tine, am pastrat USL? Dragnea are simtul umorului”, a explicat Crin Antonescu. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.