Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: Mircea Diaconu se va retrage de pe lista pentru...

Bucureşti: Crin Antonescu: Mircea Diaconu se va retrage de pe lista pentru europarlamentare

DISTRIBUIȚI

126846 – 14032014 – Mircea Diaconu se va retrage de pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare in luna mai, a anuntat, joi, liderul liberalilor, Crin Antonescu.

Totodata, Crin Antonescu a spus ca a aflat de comunicatul ANI privind incompatibilitatea lui Diaconu si ca PNL va actiona in consecinta.

„Am vazut comunicatul ANI de ieri, am luat act de acest comunicat si vom proceda in consecinta. Cand se va depune lista si care va fi forma ei definitiva o sa va anuntam, pentru ca  aceasta este o decizie pe care o vom lua la nivelul conducerii”, a spus liderul liberalilor, aflat joi la Ramnicu Valcea.

Intrebat inca o data de jurnalisti daca Mircea Diaconu se va retrage sau nu din cursa pentru europarlamentare, Crin Antonescu a spus: „Nu auziti ce va spun? Se retrage”.

Totusi, Mircea Diaconu sustine ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura de la alegerile pentru Parlamentul European, adaugand ca asteapta raspunsul unei contestatii facute la decizia de incompatibilitate a ANI, astfel incat instanta sa fie cea care va decide daca el poate sau nu sa intre in cursa.

            Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, achitarea lui Mircea Diaconu pentru conflict de interese. Decizia nu este definitiva si, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate (ANI) „nu influenteaza in niciun fel interdictia de a ocupa o functie sau o demnitate publica, respectiv cea de membru al Parlamentului European”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.