Acasă Social Bucureşti: Cumnatul lui Adrian Năstase, urmărit penal în dosarul ASF

Bucureşti: Cumnatul lui Adrian Năstase, urmărit penal în dosarul ASF

DISTRIBUIȚI

127057 – 21032014 –  Dan Odobescu, cumnatul lui Adrian Nastase, a fost audiat, vineri, de procurorii DNA in dosarul ASF in care Dan Radu Rusanu a fost arestat preventiv. Procurorii au decis inceperea urmaririi penale pe numele sau, pentru complicitate la trafic de influenta.

Dupa cateva ore de audieri, Odobescu a iesit din sediul DNA si le-a spus jurnalistilor ca  nu cunostea modificarile care urmau sa se faca prin ordonanta de urgenta pentru care s-a cerut si urmarirea penala a fostului ministru de Finante Daniel Chitoiu, refuzata de Parlament.

Odobescu a mai sustinut ca nu a vorbit cu Dan Radu Rusanu de cativa ani si ca nu s-a angajat sa voteze asa cum dorea acesta pentru conducerea ASF, asa cum par sa arate interceptarile din dosar.

„Nu stiu cum sa fabrice un dosar si se chinuie. Eu nu pot sa am nicio calitate. Sunt doar actionar intr-o firma. Nu pot sa savarsesc o fapta de coruptie, nu am cum”, a declarat Odobescu citat de B1 Tv.

 Tot vineri, dupa audieri, s-a decis inceperea urmaririi penale si pe numele vicepresedintelui ASF Corneliu Silviu Moldoveanu. Interceptarile procurorilor arata modul in care cei doi negociau voturile.

Dan Odobescu detine o firma de asigurari si este cumnatul lui Adrian Nastase, sotia sa, Rodica Odobescu, fiind sora Danei Nastase si fost director general la TAROM.

In dosar urmeaza sa fie audiat din nou si Dan Radu Rusanu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.