Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: De la acciza vine schimbarea

Bucureşti: De la acciza vine schimbarea

DISTRIBUIȚI

126890 – 17032014 –  Elena Udrea crede ca prezenta cetatenilor la mitingul anti-acciza la carburanti organizat de PMP sambata a fost „o surpriza placuta” si ca, in continuare, pretul accizei va declansa o schimbare de perceptie a populatiei fata de actuala guvernare.

„Un lucru minunat s-a intamplat”, a declarat Elena Udrea, care crede ca la miting au fost mai multi oameni decat numarul de 11.000 de persoane anuntat de politie, potrivit Realitatea Tv.          „Surpriza placuta si bucuria mare pe care am avut-o a fost ca oamenii au dat curs acestui demers, s-au alaturat protestului nostru, desi era unul organizat de un partid politic. In Piata au fost peste 11.000 de oameni, cifra oficiala data de Jandarmerie. Nu ne-am asteptat la asa o prezenta”, a declarat politicianul PMP.

Elena Udrea considera ca noile si tot mai multele taxe introduse de Guvernul Victor Ponta creeaza o stare de nemultumire in societate, iar cresterea preturilor care va fi generata de acciza la combustibili va genera o reactie puternica a oamenilor.

„Oamenii vad ca au din ce in ce mai multe taxe, impozite, totul este din ce in ce mai scump, si acum afla ca se va scumpi pretul la combustibil, ceea ce nu va afecta doar pe cei care au masini. Toate preturile vor creste. Oamenii stiu ca vor fi afectati si stiu ca nu era nevoie de aceasta scumpire. Si atunci cred ca este scanteia care va aprinde flacara. Cred ca de aici se va aprinde flacara si vom vedea din ce in ce mai multi oameni in strada”, a explicat Udrea.

PMP a organizat sambata un miting impotriva apropiatei introduceri de la 1 aprilie de catre Guvern a unui nou pret la acciza pe combustibili. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.