Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Grila de salarizare în sistemul public va fi modificată pentru motivarea...

Bucureşti: Grila de salarizare în sistemul public va fi modificată pentru motivarea angajaţilor

DISTRIBUIȚI

126695 – 10032014 –  Legea privind salarizarea în sistemul public trebuie să sufere niște modificări, pentru că există discrepanțe, a declarat duminică, ministrul Muncii, Rovana Plumb. „Legea privind salarizarea în sistemul public trebuie să sufere niște modificări pentru că există discrepanțe. Am văzut că există discriminare între cadrele medicale care au absolvit învățământul superior și cele cu postliceală, care au salarizare mai mare decât cadrele medicale cu studii universitare, ceea ce răstoarnă sistemul de valori. Sunt câteva exemple pe care le pot da. Unul ar fi mărirea cu două clase de salarizare, pentru motivarea personalului, pentru că în sistemul public trebuie să existe o motivare a personalului în așa fel încât să putem să îi cointeresăm să ofere servicii publice de calitate”, a spus Rovana Plumb, potrivit Realitatea Tv.

Ministrul Muncii a adăugat că se lucrează pentru modificarea grilei de salarizare în următorii ani. „Se lucrează la modificări la grila de salarizare și în următorii ani, da, va fi modificată”, a spus Rovana Plumb.

Aceasta subliniat că s-a propus și să se dea două salarii brute pe timp un an de zile ca un premiu de excelență tocmai pentru a cointeresa salariații și că vor continua și în 2015 și 2016 bursele pentru rezidenți și cei 10% în plus pentru profesori debutanți. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.