Acasă Politic Bucureşti: Insolvenţa persoanelor fizice, în dezbatere parlamentară săptămâna viitoare

Bucureşti: Insolvenţa persoanelor fizice, în dezbatere parlamentară săptămâna viitoare

DISTRIBUIȚI

126951  – 18032014 – Deputatul PSD Ana Birchall a anunţat că a finalizat o propunerea legislativă privind insolvenţa persoanelor fizice, care va intra în dezbatere parlamentară săptămâna viitoare.

„Românii care au credite şi rate la bănci sau datorii la diverşi creditori, trebuie să beneficieze de un cadru procedural simplu şi clar care să protejeze persoanele fizice de situaţia în care, sufocaţi de cumulul de datorii pe care trebuie să le ramburseze, ajung în imposibilitate de plată” a declarat Ana Birchall.

„Proiectul pe care îl propunem are la bază principii şi modele care sunt aplicate în principalele jurisdicții continentale cu scopul de a oferi o şansă debitorilor de bună credinţă, persoane fizice, pentru achitarea datoriilor în baza unui plan de rambursare” a subliniat deputatul PSD.

„Propunerea legislativă se află acum la colegele şi colegii din grupul PSD din Camera Deputaţilor, pentru a fi semnată şi asumată. Am încredere că această propunere, importantă pentru milioane de români cu datorii şi credite, va intra în procedură parlamentară de dezbatere

şi adoptare în procedură de urgenţă” a afirmat deputatul PSD Ana Birchall. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.