Acasă Externe Bucureşti: Întâlnire între premier si ambasadorii europeni

Bucureşti: Întâlnire între premier si ambasadorii europeni

DISTRIBUIȚI

126600 – 05032014  –  Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, miercuri, la Vila Lac 1, cu ambasadorii statelor membre UE, acreditaţi la Bucureşti. Potrivit unor surse oficiale citate de B1 Tv, membrii corpului diplomatic sunt interesați de situația politică din țară.  Anterior, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că va scrie tuturor preşedinţilor parlamentelor din UE pentru a condamna „atitudinea nedemocratică manifestată de preşedintele Traian Băsescu”, care blochează instituirea unui nou Guvern încălcând regulile democraţiei.

„Sunt dezamăgit şi regret. Voi scrie tuturor preşedinţilor parlamentelor din UE cu privire la acest fapt şi această atitudine incalificabilă a preşedintelui statului român, care ne pune pe noi într-o situaţia delicată, într-o zonă instabilă, într-un moment în care România are nevoie de stabilitate, de încredere şi pe pieţele financiare, şi internaţionale, iar BNR are nevoie de un Guvern cu care să lucreze”, a spus Zgonea.

El a arătat că va adresa scrisoarea în cursul zilei de miercuri şi că l-a informat pe premierul Victor Ponta că va întreprinde această acţiune. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.