Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Liviu Dragnea: „PSD a fost setat să îl susţină pe Ponta...

Bucureşti: Liviu Dragnea: „PSD a fost setat să îl susţină pe Ponta la prezidențiale”-

DISTRIBUIȚI

126691 – 10032014 –  Preşedintele executiv al social-democraţilor Liviu Dragnea a afirmat că PSD este „setat” să îl susțină pe Victor Ponta la prezidențiale și nu crede că partidul l-ar putea susține pe Călin Popescu Tăriceanu sau un candidat din afara PSD la șefia pentru Cotroceni.

El a mai spus că nu ar susţine candidatura lui Mircea Geoană pentru Preşedinţie, arătând că momentul acestuia a fost în 2009.

„Cred că momentul lui Geoană a fost în 2009, un moment aproape unic. Cred că a fost o greșeală foarte mare, prestația din timpul confruntării cu Băsescu. Acum în 2014 este o situație nouă. PSD a fost setat să îl susţină pe Ponta la prezidențiale. Va fi foarte greu pentru PSD să susțină un candidat la prezidențiale din partea altui partid. Îmi vine greu să cred că PSD îl va susține pe Tăriceanu”, a spus Dragnea, duminică, la B1 TV.

Preşedintele executiv al PSD a mai declarat că, din punctul său de vedere, Victor Ponta ar trebuie să candideze la prezidențiale, pentru că este cel mai bine plasat în sondaje.

„Este un lucru nou care i-a apărut în față, el a sperat să nu se rupă USL. El este cel mai bine plasat, cred că va trebui să candideze, dar decizia o va lua Ponta. Când el va fi convins, când va avea foarte limpede în minte tot scenariul, probabil va anunța ce va face, Dar nu cred că va mai amâna mult răspunsul”, a mai spus Dragnea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.