Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mihail Vlasov, suspendat de la şefia CCIR

Bucureşti: Mihail Vlasov, suspendat de la şefia CCIR

DISTRIBUIȚI

127056 – 21032014 –  Colegiul de conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) l-a suspendat din functia de presedinte pe Mihail Vlasov, arestat preveniv, interimatul fiind asigurat de Mihai Daraban, vicepresedinte CCIR.

Daraban va asigura interimarul pana pe 27 martie, cand va avea loc Adunarea Generala a CCIR pentru a discuta propunerile colegiului de conducere.

„S-a hotarat ca in prima faza sa asiguram un interimat, care va fi validat pe 27 martie. Dupa aceasta data interimatul poate fi asigurat pe o perioada de 30 de zile, dupa care vom declansa alegeri anticipate prin motiune de cenzura”, a afirmat Daraban, intr-o conferinta de presa.

Mihail Vlasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, în urma hotărârii Curţii de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi cerut 1 milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj. Vlasov a fost denuntat la DNA de acel om de afaceri, iar marti a fost prins in flagrant, intr-un restaurant din Bucuresti, asupra presedintelui CCIR fiind gasita suma de 200.000 de euro, potrivit DNA. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.