Acasă Externe Bucureşti: Militari români decoraţi de Franţa

Bucureşti: Militari români decoraţi de Franţa

DISTRIBUIȚI

126991 – 19032014 –  Nouă militari români, care au participat alături de militarii francezi la misiunea ISAF (International Security Assistance Force) din Afganistan, au fost decoraţi, miercuri, la sediul Statului Major al Forţelor Terestre de către ambasadorul Franţei în România, Phillipe Gustin.

Ambasada Franţei la Bucureşti informează că „opt dintre aceşti militari aparţin Forţelor Terestre şi au cooperat cu militarii francezi în cadrul misiunii NATO de instruire a armatei afgane în domeniul blindatelor în Kabul. Militarul aparţinând Foţelor Aeriene române a participat alături de militarii francezi la misiunile desfăşurate în cadrul comandamentului aeroportului international din Kabul”.          Militarii români decoraţi au fost înrolaţi la misiunea ISAF de la jumătatea anului 2012 până la finalul anului 2013.

Ambasada Franţei menţionează că a oferit aceste medalii pentru că autorităţile militare franceze vor să îşi exprime „recunoştinţa pentru devotamentul, profesionalismul şi spiritul de colaborare de care militarii români au dat dovadă pe tot parcursul misiunii”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.