Acasă Externe Bucureşti: Noi sancţiuni pentru Rusia la Consiliul de primăvară de la Bruxelles

Bucureşti: Noi sancţiuni pentru Rusia la Consiliul de primăvară de la Bruxelles

DISTRIBUIȚI

127007 – 20032014 –  Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, înainte de a pleca la Consilul de primăvară de la Bruxelles, că principalul subiect de discuție va fi problema din Ucraina.

”Este Consiliul de primăvară și întodeauna la acest consiliu problematica e economică la nivel european și problemele de coordonare. Principalul subiect va fi legat de Ucraina și noi estimăm că se va aproba într-o formă convenabilă etapa a doua de sancțiuni pentru Rusia și vor fi discuții legate de etapa a treia, în ce măsură e oportună trecerea la etapa a treia și în ce condiții”, a declarat șeful statului.

”Etapa a doua se referă în principal la listarea demnitarilor ruși, ucraineeni și crimeeni, considerați principali vinovați de încălcarea suveranității teritoriale a Ucrainei”, a explicat Băsescu.

Totodată, președintele a precizat că la Consiliu vor fi discutate și aspecte economice.

”Subiectele vor fi legate şi de consolidarea fiscală, restabilirea proceselor de creditare a economiilor, promovarea competitivităţii, reducerea şomajului şi modernizarea administraţiei publice”, a mai spus Traian Băsescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.