Acasă Economie București: Nou director financiar la Hidroelectrica

București: Nou director financiar la Hidroelectrica

DISTRIBUIȚI

– 127276 – 31032014 – Administratorul Judiciar  EURO INSOL a decis numirea unui nou director financiar la Hidroelectrica. Gabriela Mihăilescu, de profesie economist, îl înlocuiește de astăzi (31 marie 2014 – n.r.) pe Lucian Aurel Cocoș, care a trecut pe postul de manager al Departamentului Contabilitate, Control și Planificare. Directorul Financiar al Hidroelectrica gestionează un buget de aproximativ 3 miliarde lei și are în subordine 2 manageri de departament, 7 directori economici de sucursale și 78 de economiști.

Gabriela Mihăilescu este absolventă a ASE București. Deține un master în Finante și Control de Gestiune al Universității Orleans, Franța (2002) și cursuri aprofundate în Drept Comercial la Universitatea Sorbonne, Paris (2003).

În perioada 2001-2002 a lucrat ca economist în cadrul Ambasadei Franței în București, pentru ca în perioada 2002-2005 să activeze în cadrul Departamentului de Buget și Control de Gestiune al BRD. În 2012 a fost numit CFO si Deputy CEO al OTP Bank, poziție pe care a ocupat-o până în  prezent. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.