Acasă Life Bucureşti: O femeie decedată, doi copii răniţi şi pagube din cauza vântului

Bucureşti: O femeie decedată, doi copii răniţi şi pagube din cauza vântului

DISTRIBUIȚI

 126904 – 17032014 –  Un om a murit si doi copii au fost raniti din cauza vantului care a produs pagube in mai multe orase din tara. Astfel, o femeie de 63 de ani din Suceava a murit dupa ce a atins un cablu rupt de rafalele puternice, iar doi copii din Timisoara au ajuns la spital dupa ce o bucata de acoperis smuls de pe un bloc a cazut peste casa lor, potrivit RTV.

La Brasov, mai multe masini au fost avariate dupa ce doua acoperisuri au fost smulse de vant si purtate pana intr-o parcare. A fost nevoie de interventia a patru echipaje de pompieri pentru degajarea zonei.

Tot la Brasov, o masina de politie a fost avariata de o bucata de acoperis smulsa de vantul puternic.

In Bucuresti, traficul din zona intersectiei dintre Soseaua Iancului si Soseaua Pantelimon a fost blocat dupa ce un copac a fost rupt de vant si a cazut pe carosabil.

Mai mult, un semafor din Capitala a fost daramat cu tot cu stalpul pe care era montat, in zona Soseaua Plevnei, iar un panou publicitar a fost partial desprins de rafalele puternice.

In judetul Hunedoara, 1.500 de familii din sase localitati au ramas fara curent electric din cauza vantului care a smuls un copac si un stalp de iluminat.

In judetul Harghita, vantul puternic a lasat in bezna patru localitati, printre care si statiunea montana Borsec, dar si localitatile Sacel, Varsag si Zetea.

29 de judete si municipiul Bucuresti s-au aflat sub avertizare de vant, duminica, cand rafalele au ajuns pana la 70 de kilometri pe ora. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.